Suite ebs s’integra amb la plataforma de fidelització moneder

El nostre software omnicanal dona un nou pas endavant i gracies a un acord amb Moneder.cat hem aconseguit integrar les dos solucions podent oferir una solució de lo més completa els comerços.

El pas que hem fet ajudarà a molts petits i mitjans comerços a tenir una solució integrada i lo que es més important, amb les característiques més innovadores del mercat.

La solució permetrà que el comerç en cas de voler pugui tenir una eina de gestió que li ajudi a gestionar les seves comprès, vendes, proveïdores, informes, inventari i moltes altres funcionalitats més i que podrà estar sincronitzada amb una botiga online dinàmica, responsiva i atractiva i per suposat amb el nostre TPV que permet fer factures, tancaments de caixes, tiquets regals i que ara inclou un apartar de fidelització que serà el de Moneder.cat i que permetrà que tots el comerços que utilitzen Suite Ebs puguin tenir totes les avantatges que te aquesta eina i al reves, tots els clientes de Moneder.cat puguin passar ràpidament a utilitzar el nostre software amb totes les seves peculiaritats i avantatges i amb important descomptes.

fidelització moneder

Així que si ets un comerç i vols augmentar les teves vendes, agilitzar les gestions del teu negoci i fidelitzar els clients que ja te han comprat alguna vegada ara amb la unió d’aquestes dos empreses catalanes ho podràs tenir i a demés de forma molt rapida i sense complicacions.

Nosaltres ens encarreguem de tot, d’aquesta manera els comerços nomes es tenir que preocupar de vendrà i nosaltres ens dediquem a muntar tot el sistema perquè quan comenci a utilitzar-lo ho tinguis tot a punt.

Amb la unió, els clients també guanyen, ja que detecten que el comerç li ofereix mes serveis, esta més digitalitzar, li dona una informació homogènia en tots els canals de venta i te beneficis al ser un client fidelitzat.

No esperis més, consultants e informat dels avantatges d’aquesta unió i de tot lo que podem fer per el teu negoci.

Etiquetado en: , ,

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *